Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány

Tégy egy lépést! Mindegy mekkorát!


Keresés a honlapon


belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Tisztítsuk meg az országot!
- 2021.04.06.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium " Tisztítsuk meg az országot!" akciójának lényege az illegális hulladéklerakók felszámolása. Alapítványunk sikeresen pályázott az akcióban való részvételre, így április hónapban nekiláthatunk az általunk vállalt területek megtisztításának.

tovább >>Terepen voltunk.
- 2015.09.11.

Látogatást tettünk egy önkéntesünknél, aki a városközpontban egy elhagyatott, kétes sorsú épületében lakik. A valaha szebb napokat megélt a városban élők által egy bizonyos színhez köthető épület egykor egészségügyi intézményként funkcionált.

tovább >>

Hulladék utak mandala

A természet kizárólag kőrforgásban képes működni. Olyan biokémiai rendszer alapján, mely a bölcsőtől-bölcsőig tart. Mi emberek az EGO hatalmának köszönhetően kiléptünk ebből az állandóságból és a növekedés, folyamatos fejlődés útját választottuk. Lineáris folyamatokat erőltetünk rá arra a Világra, melynek elfelejtettük, hogy csak része vagyunk és nem egésze.
Alkottunk egy mandalát, mely ezt a folyamatot mutatja be, azokon az anyagokon keresztül, melyek mindennapi életünk részét képezik.
Szembeállítjuk a kőrfolyamatokat a bölcsőtől sírig elvvel, mert hisszük, hogy minden amit teszünk visszahat ránk.


Báró Mónika fotó

Honlapkészítés